hemma men ändå inte

todiloooooo. Kom hem från spanien igår. Så satans roligt . mellan 20 och 25 grader och lite sol på det hela satt ju inte fel. lite surt där med busstrejken och dom dryga tyskarna haha. jag sitter med min älskade lilla fanny nu. jag har saknat bruden alltså. vi sitter och kollar på film och har sprungit ner till coop och köpt popcorn. haha vi har inte ens öppnar dom , good for oss :D då har vi sen. lalala jag och fanny kollar på helt fel film och jag har inget mer att skriva . KYSS


 


SPANIEN

HOLA BITCHES <33333333333333333333333
skoja , jag sitter i spanien och chillerillar och det ar fint och tangentborden ar helt cp haha. lang resdag , borjade vid 7.50 pa centralen och sen slutade den nu typ. har precis atit mat . och nu ska jag och sandris ga pa taket och checka the wiev.

PUSSS pa er alle



SPANIEN

HOLA BITCHES <33333333333333333333333
skoja , jag sitter i spanien och chillerillar och det ar fint och tangentborden ar helt cp haha. lang resdag , borjade vid 7.50 pa centralen och sen slutade den nu typ. har precis atit mat . och nu ska jag och sandris ga pa taket och checka the wiev.

PUSSS pa er alle



RESEFEBER ?

imorgon ska jag till spanien och jag är fortfarande inte klar . hur ska man veta hur stor väskan får vara ? och sen måste jag pplatta håret också. jag ska till barcedlona imorgon. så jävla taggad och nervös . ahaha.

vaknade hos fanny idag. hahah vi gjorde mannagrynsgröt och jag va lycklig, sjöng och jag vet inte vad och sen bränner fanny mig , typ skållar hela min arm men den dumma gröten. jag dog, min arm dog. fick värsta blåsan och grejer. sen åkte vi ner på stan och kom på att vi skulle äta på mc donalds . mums. och ni får inte ens veta vad jag åt . pilutta er. sen åkte vi skilda vägar. snuft........ jag kommer sakna dig fannncy fanny . nej nu måste jag bli lite mera klar , kommer försova mig annars. vore ju tragiskt om jag kom försent imorgon. 7.50 på centralen.
med mit bästa morgon humör och mitt fetaste leende kommer jag stå där.
snabb check på allt och sedan hopp i säng.

pussiluss





fanny linnea föralltid din fis


Brandy & Mr Whiskers, herr morris ♥

jag kollar på brandy och herr morris, så jävla bra haha. hur kommer man på mågot sånt ? fast svampbob är ju så mycket bättre. Jag älskar svampbob. iallafall idag kom fanny hit. hon åt kexchoklad och "hjäpte" mig packa, sen drog vi till grenby, köpte en fin fin kofta och ett par leggins. finfint. kom hem sen och nu sitter jag här. några hundra timmar senare. klockrent .

ska till fanny nu. ROLIG lördag

PUSSSSSSSSSSS


godnatt pussss va

tänkte faktiskt gå och knoppa nu. eller okej inte än, det blir nog en natt macka innan haha. imorgon finns inga planer riktigt men fanny ska jag ändå träffis. Jag är sjukt taggad på barcelona men jag orkar verkligen innnte packa ! det ska fanny få som nöje imorgon  . att hjälpa mig stackarn. nu kom pappsi hem, jag ska göra honom sälle.

nattmackan ropar.

k y s s













och här någonstans kommer jag att irra omkring haha. godnattens :*

,

 
S
WEET




fina fredag

tänkte faktiskt skriva innan jag åkte och red igår men jag hann inte och gissa vem det gick bra för? juste mig. high five! nu sitter jag har och väntar på mormor och morfar :> jag har ju varit i skolan dessa två prao veckor och jobbat ikapp och idag gjorde jag den sista matte diagnosen ! bara TVÅ fel. ser ni, jag kan räkna
 . på måndag drar jag! woho. 07.50 på centralen och sen till barcelona tjoho. ikväll blir det lungt, ska typ fixa inför spanien hihi. Sen imorgon måste jag meeta fanny en stund också. jag kommer sakna bruttan alltså. idag när niki kom och skulle äta med mig hade hon med sig donken mat, en kyklingbugrare och hon hittade fetaste benet i! jag dog. nej något säger mig att jag ska slita mig härifrån och göra något annat. nu ringer det på dörren . OCH OFF I GO !


lyssna - Ison & fille, jag skrattar idag. hela dagen varje dag





tjugoförsta oktober tvåtusennio

shit, den här dagen va ju bara helt värdelös. jag hade kunnat stanna hemma och sovit hela dagen istället. utvecklingssamtalet gick åt helvette och vissa av mina lärare är dumma i huvet. niki och sofia , love to you ♥  
jag tror jag ska välja celcius. hoppas jag räcker och kommer in. annars skulle det bli lite fail.. som sagt vissa av mina lärare är asborta så dom kunde inte kläcka ur sig att "eleven riskerar att inte nå målen" lite tidigare? det känns ju lite jaa vad ska man säga, det suger? prov på engelskan imorgon,igen.   jag ska trycka in engelskan i mitt huvud så jag kanske kan få godkänt på skiten. jag avlider, och om jag inte gör det, skjut mig ? nej nu ska vi inte vara sådär. jag vill bli bra. jag vill verkligen det. måste gå mot min död nu haha.




den är bra.

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work






kyssar

h e l v e t t e

äntligen hemma! herregud, jag kan inte säga nu om jag faktiskt ångrar mig. det visar sig. jag lyssnar på darin (?) det är trashy men han har bra låtar. det gör inget haha . jag fryser och luktar häst och det är unnice. imorgon ska jag ha utvecklingssamtal och jag ser så lite fram emot det. Hade en väldigt bra dag med lite undantag haha. Det börjar dra ihop sig med lilla resan och det är lite hit och dit som jag måste fixa. typ att få bort mobilsvar eller vafan det är. otecknisk som jag är så förstår jag mig inte på såntdär så måste springa in på telefonhuset och få lite hjälp haha .måste maila passnummer och något mer kul nu, och sen ska jag duscha. tack och lov för vatten, varmtvatten. 
pussar  





jag älskar dig , ä l s k a r . jag hoppas du förstår hur mycket




säger som hanna irwang; flashy flashy

Skolan idag vilket jävla skämt. Efter det myspys med hanna, mer än tre timmar på storken hihi en stor choklad muffin och mycket skratt .  Här har ni fina hannas blogg .
vI satt och deep talka och kom in på ena och andra och jag säger bara hoppsan kerstin. Shit så mycket kul. både det ena och andra ska man höra innan öronen trillar av, eller? haha

När jag senare kom hem blir jag så irreterad. Hallå? det är ingen hemma och jag surar sönder. Dessutom är jag sjukt taggad på du vet vem hanna taggtaggtagg. Det är för surt. Ridning imorgon pepppepppepp också haha.
nej nej ska rullavidare kysses



Säger som hanna flashy flashy


Onsdag 14 oktober

Onsdag. det är så jävla ovärt med onsdagar sorligt nog. Efter skolan gick jag på stan med min älsklings axel. han köpte en mössa och vantar. jag vill också ha.. jag ska tvinga med mamma på stan snart. enda gångerna jag går med henne är när jag inte vill betala. hahha jag är för dum. fast ibland så går vi ändå (a) så så dum är jag inte hehe.. Om lite mer än 2 veckor åker jag till bercelona hihi.




Nu ska jag kolla på bonde söker fru och måla mina naglar. P u s s & k r a m


däppdäg idäg

Tjenisss. Allmänt deppig dag typ. jag vet inte vad det är med mig. idag i skolan, min andra dag på cpveckorna så lärde mig kenneth den flygande prinskorven. jag skojar inte HAHA. man håller pekfingrarna mot varandra och kollar liksom bakom fast ändå på fingrarna då är det som att det är en, ja men faktiskt en prinskorv mellan AHHA jag dog !
Sen bar det av mot gymnasiemässan i muskienshus. jag vet inte var jag vill gå alltså. jag börjar bli lite aiiih :| hahah nej då men åt det hållet iallafall. Jag funderar på thorens, jensen eller katte. Men jag vet inte jag har ångrat mig så mycket, så jag kommer säkert ångra mig igen. Ajaja nu ska jag kolla på tv och sen duscha hihi pusspuss




bilden på mig och lisa som gör dagen alltså ha-ha. vi är seriösa till tusen och det är inte ens våra jackor. för det är hannes pilutta dig



hihi vem har blogg? jo jag :*

Todelo fina vänner och ovänner, skoja jag har inga ovänner hihi. Jag har precis fixat lite här och ja tada ! haha skoja. Imorgon blir det skolan, jag är typ den enda nian i hela skolan eftersom alla andra är på prao. surt jagvet. Ska gå och knoppa nu, slänger in en fin bild också. pusspuss


 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0